MIÉRT ÉPP A BENGÁLIT VÁLASSZUNK, HA MACSKAVÁSÁRRA ADJUK A FEJÜNKET?

                        A következő sorokban személyes tapasztalatainkkal szeretnénk segíteni a fajtaválasztásban.

 

A Bengáli macskák igazi házimacskába oltott vadmacskák. Tekintetük mindig éber, értelmet sugárzó. Küllemükkel, megjelenésükkel a vadon szépségét, tökéletességét hozzák otthonába, ami folyton gyönyörködteti,

ahányszor csak feltűnik kedvence.

Igazi különlegesség!

 

A Bengáli bundája sok más macskához képest tömöttebb. Sokat törődik a kültakarójával ezértis roppant finom, selymes tapintású. A mi nőstényünk a legkiválóbb küllemi jegyeket hordozza, ezért nemcsak kontrasztos, 

de a szőrszálainak vége ezüstösen csillog (glitter). 

 

Igazi pompa a lakásban!

 

           Mindennel képes játszani, nagy mozgásigényű. Egy másik macskával, vagy akár kutyával együtt tartva mókás tornaórákat tarthatnak egymásnak.Mindezek mellett szerető, meghálálja a törődést. Vadsága ellenére bújos-bájos kiscicát is nevelhetünk belőle, aki éjszaka a mellkasunkon dorombol, vagy akár a kutyával alszik a fekhelyén.

 

Sok fórumon a Bengálit hangos, zajosan nyávogó macskának írják le, ami kezelhetetlenül megrág mindent. A mi tapasztalatunk az, hogy a rágcsálás kiskori rosszaság, amiről le lehet szoktatni kedvencünket rövid idő alatt, erőszakmentesen.A nyávogással kapcsolatban persze sok egyedi példával találkozik az ember, mi úgy tapasztaltuk, hogy csak akkor nyávognak a macskák, ha panaszkodni szeretnének. (amikor magára hagyjuk; amikor éhes-szomjas; és természetesen, ha ivarzik; vagy ha fáj valamije.)

 

Mindezeket összevetve nyugodtan ajánlhatjuk az Evening SunBeam tenyészetéből kikerülő bengáli cicákat mindenkinek, aki jól kezelhető, szerető, a vadon pompájával felvértezett házi kedvencet szeretne otthonába! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now