Ezen az oldalon a képek között nézelődve felmérheti, hogy eddig milyen cicák születtek tenyészetünkben. Akármilyen színbeli, mintázat- vagy jellembeli igénye felmerülne, lépjen kapcsolatba velünk!

eladó bengáli cica, bengáli macska tenyészet, tenyésztő, bengáli macska, bengáli cica, bengalcat, bengalkatze

"B" almunk 2013. 09. 13.án született Amina és Youssef szerelméből. Amina újból négy csöppség büszke anyukája. Az ivaraány nem változott, megint 2 kisfiú és 2 kislány született. A cicák nagyon egységes külleműek, már most látszik rajtuk az erős bengális csontozat, a kisfogástalan alkat!  Napról napra gyorsan gyarapodnak és ügyesednek. Hihetetlenül barátságosak, már most igazi kis cukorbabák!

Eddig született bengáli cicáink

"C" almunk egyetlen picije 2014. 10. 03. án született Amina és Hermész nászából.  Ebből a szerelemből csak   "Chance" kapott esélyt arra, hogy elkezdhesse földi életét, így indokolt a névválasztás. Amina összes figyelme és szeretete mellett a miénk is most teljes mértékben csak rá összpontosul. Nem is lehet olyan rossz egykének lenni...:)

Az "A" almunk 2013. 03. 13. án született. Amina minden probléma nélkül életett adott 4 csöpp cicának, és igazi anyatirgis módjára nevelte őket 12 hetes korukig. Mára már az összes cica új, szerető gazdijánál van és a felnőtté válás útjára léptek. Ebből az alomból a két megszületett kandúrral kiállításokra is fognak járni, ahol nagy sikerekre számítunk :)

Kattintson a képre, hogy egyenként is szemügyre vehesse az "A" alom kicsinyeit.

Saját nevelésű nősténykénk -Babó- első alma született meg 2015. február 24.én.  Babci 2 csodaszép és extracuki kisfiúnak adott életet. Az anyai teendőit úgy teljesítette az első perctől kedve, mint a profik. Nagyon büszkék voltunk rá, hogy az első fialását így végigcsinálta! 

Babó cicánk második alma.

Ez volt az első eset, hogy Andor egyedül maradt a mamacicával ,mikor végre eljött a várva várt idő! Szerencsére már ő is nagyon rutinos "szülésznő" és szuperül levezényelte az 1 kislánynak és 4 kisfiúnak a  világrajövetelét. :) Mind gyönyörű, egészséges, egységes kis mazsola:)

Babó cicánk harmadik fialása alkalmával 2 csodálatos kis bengáli csodának adott életet. A Freestyler és Fidel névre hallgató apróságok az első pillanattól a szívünkbe lopták magukat lélegzetelállító szépségükkel és játékos tekergőzésükkel. Babó a gyakorlott anyák nyugalmával nevelte őket az első pillanattól a választásig, mikor mindketten szerető új gazdáikhoz kerülhettek! :) 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now