Törzskönyvi név:

Blackford Castle's Prinz of Lord

 

Tulajdonos: Halasi Kata (HU)

Barna pettyes cirmos

 

Hordozza a rozettás és márvány mintázatot

 

FeLV/FIV negatív

 

Apa: Picasso a.d. Steigerwald

Anya: Saphira vom Georgenhorst

Törzskönyvi név:

Ossirian Alla El Youssef

 

Tulajdonos: Markéta Štichová (CZ)

Barna pettyes cirmos

 

FeLV/FIV negatív

HCM negatív

 

Apa: Jungle Cats Apollon

Anya: Purebliss Sheila

Igazi „nagymacska”! Közel hét kilogramm tömör férfiasság. Igéző nagy szemek egy csodálatos kerek fejen. Vaskos nyaka és óriási mancsai tovább tetézik a küllemének pompáját. Egy valódi Bengáli tömött és selymesen csillogó bundáját öltötte rá a genetika szabója. Standardjének tökéletesen megfelelő felépítése mellett nyugodt, barátságos természete miatt kiváló párja Aminának a „B” alom nemzésében.

Szokták mondani a név kötelez. Ez Prinz esetében is igazolódik. Igazi uralkodó herceg, aki imádja mutatni a bájait és imád kényeztetve lenni. Nehéz is megállni, hogy ne dédelgesse az ember, hisz gyönyörű, élénk, tömött bundája úgy csalogat, mint méhet a méz. Megjelenésével és szabályosságával minden szem csak rá szegeződik, ha valahol feltűnik.

Az "A" alom apukája.

Hermész kennelünkbe való érkezése hosszas és kitartó kutatómunka eredménye. 7 hónap keresgélés és érdeklődés a nemzetközi piacon, számtalan e-mail és telefonbeszélgetés eredménye képpen találtunk rá arra az Ukrán tenyésztőre aki ezt a csodás kis ízig vérig "férfi" kandúrkát a rendelkezésünkre bocsájtotta. 

Hermész őrülten cuki és emberszerető. 10 méterről hallható dorombolásával messziről belopja magát az ember szívébe. Órákig képes az ember ölében hemperegni. Robosztus testfelépítése és markáns, minden testrészére kiterjedő apró rozettái, rövid tömött szőrzete valódi tekintéllyel és eleganciával ruházzák fel.

Kíváncsian várjuk, milyen aranyos vadmacskákat nemz majd nőstényeinknek.

Kandúrok

Törzskönyvi név:

Hermes Pride of Bengal (UA)

 

Büszke tulajdonsai vagyunk

 

Barna pettyes cirmos

 

FeLV/FIV/FIP/FOCV negatív

HCM, PK def negatív

 

1* NOM, BIS

 

Apa: CH UA*Hearto'Leopard Born

Anya: Talisman Ocharovaniya

HErmész

Youssef

Prinz

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now