Elsö, "A" almunk kicsinyei

Alpha Leo

Én vagyok maminak az elsőszülött kicsi cicafia. 2013.03.13.án születtem reggel 8:30-kor. Viszonylag sokáig tartott amíg kibújtam , mert szép nagy fejecském van.:) Utána anyukám gazdija szárazra törölgetett és jó puha, meleg helyre tett pihenni. Szép sötét bundám van csuda pöttyökkel. Nagyon szépen,gyors ütemben gyarapodom, akár csak a kistesóim. Velem általában senki nem harcol a tejcsiért,biztos helyem van anya utolsó cicijein. Nevemet gazdimék egyik kedves ismerőse után kaptam. Még nem ismerem, de biztos egyből megszeretem majd:)

Már saját facebook oldalam is van, kövess te is: alphaleobengalcat

Amazon

Én vagyok mami elsőszülött kicsi cicalánya. 2013.03.13.án reggel 9-kor burokban születtem. Anya gazdija hamar segített rajtam és perceken belül nagytesóm mellé kerültem a melegbe. Én vagyok a legkisebb a tesók között,csupán 70g-mal születtem,de nem hagyom magam! Vagány kis csajszi vagyok és elüldözök mindenkit a ciciről, ha éhes vagyok:) Anya gazdija nagyon sokat simiz engem - szerintem többet, mint a többieket- és sokat is beszél hozzám. Mindig azt mondja,hogy tiszta anya vagyok. Nekem is jó az étvágyam és én is gyors ütemben gyarapodom.

Adele - "Rozi"

Én vagyok a második kislány az alomban. Anya pihent egyet mielőtt megszült engem,szóval én 2013.03.13.án születtem, délután 1-kor. Én voltam a legnagyobb az alomban. Nagyon szeretek anya közelében lenni. Inkább mellette szoktam feküdni ha tudok,nem a tesókkal egy kupacban. Már 3,5 naposan kinyíltak a szemecskéim, jól szemügyre is vettem mindent,többek között magamat is:) Sok sok fekete pöttyöcske borítja mindenhol a testem és szép aranybarna vagyok. Elég nehezen kaptam nevet, több ajánlás is született, viszont új gazdijaim a Rozi nevet használják ha nagyon rossz vagyok. :)

Adonis - "DonAdon"

Én születtem utoljára, közvetlen Adele után , 13:10kor. Én is hasonlóan nagy voltam mint Adele,104 gramm. Születésem után engem már csak anya látott el teljesen egészében,segítség nélkül!! Utána bekerültem a tesók mellé egy meleg,puhi helyre, ahol anya szüntelen szoptatott minket. Aki eddig látott mind el volt ámulva, hogy milyen szép vagyok. Hatalmas pöttyeim vannak és nagyon arányos mindenem. Biztos,hogy nagy karriert fogok befutni és sok sok versenyre fogok járni. Én is imádom a pocimat és nagyon gyorsan gyarapodom:)

Már saját facebook oldalam is van, nagy rajongótáborral, kövess te is: #AdonisBengalCat

Királyi cicának, fejedelmi játék való, így játszom én iPad-en: A macskák iPadet vennének
Xms.hu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now