"B" almunk kicsinyei

Kisebb pihenő után az én megszületésemre is sor került. Némi segítséggel én is könnyen kicsusszantam és máris sírni kezdtem. Szép nagy fejjel és erős akarattal születtem. 

Mint ahogy a nevem is utal  a színemre, számtalan csodás pötty tarkítja bundámat, mintha csak direkt pöttyöztek volna teli.

Nekem nyílt ki elsőként a szemem, így korán láthattam mind milyen jó helyre születtünk. Mostmár én is bátran totyogok és kedves tekintetemet szüntelen a mami gazdáira szegezem.

Batik

TENYÉSZTÉSRE  VISSZATARTVA

 

A "B" alom csodálatos, bár igen fárasztó világrahozatalában én lehettem az első mérföldkő.  Amint elkezdődtek a fájások szinte rögtön elő is bújtam. Gyönyörű mintámmal egyből elkápráztattam a mami gazdijait. Folyton csak eszem és alszom, nagyon jó étvágyam van. Én vagyok a legnagyobb, de testi fölényemmel nem élek vissza :) Ha minden jól megy a mamával maradhatok felnőtt koromra is, mivel a gazdijaim nagy potenciált látnak bennem, mint show és tenyészállat.
 

Bohém Babuska

Béta

Bátor

MÁR AZ ÚJ GAZDINÁL RONTJA A LEVEGŐT:)

 

Miután a lányokat már szárazra nyalta anyuci ideje volt nekem is megmutatni magamat. A mama gazdái sokat segítettek, bár mama is nagyon ügyesen gondoskodott rólunk az első percektől fogva.

A mintám Babuséhoz hasonlóan elképesztően határozott, igazi vadmacskai szépséget rejt a jövőre nézve.

Én már nagyon ügyesen járkálok és ha tehetem játékosan nyúzom a tesóimat. :)

MÁR AZ ÚJ GAZDINÁL RONTJA A LEVEGŐT:)

 

Azután, hogy a mami életet adott a 3 tesómnak eléggé elfáradt, ezért úgy döntött engem még egy napig a pocijában tart. Egy nap várakozás és hosszú vajjúdás után kidugtam az orrom és a mama gazdái órákon keresztül azon ténykedtek, hogy és is életben maradjak. Mivel hatalmas életösztön volt bennem már akkor is és jól fogadtam a segítséget, így a Bátor névvel illettek. Pár óra pihenés után  rákaptam a tejcsi ízére és egy napig le sem cuppantam a ciciről, így hosszan tartó életerőt szívtam magamba. 

Bundámat Batikéhoz hasonlóan rengeteg pötty borítja. Nekem van a legcukibb nyávogásom, de mivel nagyon nyugodt vagyok ritkán hallatom a hangomat.

A hajnali órákban, miután Aminán már egy napja angyali nyugodtság látszott megkezdődött a második alom világra hozatala.  Drága Aminánk újból tökéletes mamának bizonyult, annak ellenére, hogy egy kifejezetten hosszú második fialást tudhat maga mögött. 

A kicsik mind 100 g feletti súllyal születtek, mindannyian barna pettyesek. Íme, itt vannak az apróságok, a képekre kattintva több fotó is elérhetővé válik róluk.

Cicáink a következő jelzőket kapját tulajdonviszonyuktól függően:

 

Eladó

Ezért a cicánkért még senki nem jelentkezett, jelenleg nincsen még gazdijelöltje.

 

Előjegyezve

A cicára már jelezték a lefoglalási szándékot, de a személyes találkozó és a tényleges foglalás még nem valósult meg. Ez a cica a későbbiekben akár újra "eladó" sorba kerülhet.

 

Lefoglalva

A személyes találkozás és a foglalás már megtörtént, a cicának már van új gazdája.

 

Tenyésztésre visszatartva

A kiscica nagy valószínűséggel nálunk marad és tenyészetünk állományát fogja gyarapítani.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Evening SunBeam Bátor

bengáli macska